Forside %gt; Vis nyhed

Vis nyhed

12. december 2018

Klager over kommunernes afgørelser efter byggeloven og regler udstedt i medfør af byggeloven (byggesager) har hidtil været behandlet af Statsforvaltningen. Fra 1. januar 2019 overgår opgaven til Nævnenes Hus. Igangværende sager overgår også og afsluttes af Nævnenes Hus.

Klager over kommunernes afgørelser efter byggeloven skal således fra og med 1. januar 2019 behandles af Nævnenes Hus, der er en selvstændig styrelse under Erhvervsministeriet.

Der er udelukkende tale om en organisatorisk ændring. Det betyder, at der i forbindelse med flytning af opgaven ikke sker ændringer i reglerne på området. Der vil heller ikke være ændringer i forhold til, i hvilket omfang kommunernes afgørelser kan påklages.
  

Kontaktoplysninger til Nævnenes Hus:

Klager over kommunernes afgørelser efter byggeloven og alle øvrige henvendelser vedrørende igangværende sager skal fra 1. januar 2019 sendes til Nævnenes Hus:

Via e-boks eller e-mail: Byg@naevneneshus.dk

Telefonisk kontakt skal ske til Nævnenes Hus’ callcenter på 7240 5600. Callcentrets telefoner har åbent på hverdage i tidsrummet kl. 9.00 – 15.00.

Postadressen er:
Nævnenes Hus
Att. Klager efter byggeloven
Toldboden 2
8800 Viborg

Hjemmeside: www.naevneneshus.dk

Tilbage til nyhedsoversigten
Til toppen af siden
Senest opdateret 23. jun 2017
Kontakt os
 
Forside
Nyheder |Om Statsforvaltningen |Job
Blanketter |FAQ |Presse |English