Forside %gt; Børn %gt; Børnesagkyndig rådgivning %gt; Hvilke tilbud har vi til dit barn?

Hvilke tilbud har vi til dit barn?

Når børn oplever, at forældrene flytter fra hinanden, giver det ofte børnene mange spekulationer. De kan være i en loyalitetskonflikt. Børnene holder fortsat af begge forældre og kan derfor være bange for at gøre en af forældrene ked af det. Af samme grund er det nogen gange svært for børnene at drøfte problemerne med forældrene.

Børnegrupper

En del børn kan have glæde af at være sammen med andre børn, der også har prøvet, at deres forældre er gået fra hinanden. Statsforvaltningerne tilbyder derfor børnegrupper, hvor børnene har mulighed for at snakke med andre jævnaldrene børn. Ved at tale om den situation, som børnene er i, kan de opleve en lettelse og måske endda få en bedre forståelse for, hvad der sker i deres egen familie. Børnegrupperne er for børn på 9-12 år.

Læs mere her om, hvordan du tilmelder dit barn til en børnegruppe

Børnesagkyndig rådgivning

Dit barn kan have brug for en neutral voksen at tale med i forbindelse med tanker om, hvor meget det skal være hos jer hver især, hvor det skal have bopæl, og hvem af jer der har forældremyndigheden, og om samarbejdet mellem jer fungerer godt. Vi kan tilbyde dit barn rådgivning, når barnet har en vis modenhed.

Kontakt Statsforvaltningen, hvis du er interesseret i en rådgivningssamtale til dit barn

Børnenes Skilsmissetelefon

Statsforvaltningen har en anonym telefonlinje for børn og unge. Her kan dit barn tale med en børnesagkyndig rådgiver om de tanker og følelser, barnet har, eller få konkret rådgivning i forhold til, hvad barnet kan gøre i den situation, det står i.
Telefon: 20 600 550
Åbningstider: Mandag - fredag 11-16

 

Til toppen af siden
Senest opdateret 5. maj 2017
Kontakt os
 
Forside
Nyheder |Om Statsforvaltningen |Job
Blanketter |FAQ |Presse |English