Forside %gt; Om Statsforvaltningen %gt; Liggetider og sagsbehandlingstider

Liggetider og sagsbehandlingstider

Hvor lang tid tager sagsbehandlingen?

Vi kan ikke svare på, hvor lang tid behandlingen af netop din sag vil tage, da alle sager i Statsforvaltningen behandles individuelt ud fra den konkrete situation. Men vi gør, hvad vi kan for at komme frem til en afklaring hurtigst muligt.

Der er mange ting, der afgør, om vi kan hjælpe borgerne til en hurtig afklaring, eller om det tager længere tid. Der kan blandt andet være sager, hvor der er partstvister, hvor der skal laves undersøgelser af særlige forhold, hvor vi skal bruge oplysninger fra andre instanser, eksempelvis myndigheder, kommuner, institutioner, privatpersoner eller andet. I flere tilfælde krydser sagerne også landegrænser, og det kan forsinke sagsbehandlingen yderligere.

Klik her, hvis du ønsker at læse om vores maksimale sagsbehandlingstider

Den maksimale behandlingstid kan forventes opfyldt i 90% af de afsluttede sager. Det betyder, at sagsbehandlingen i langt de fleste tilfælde vil tage væsentlig kortere tid, end hvad der er angivet, og i særlige tilfælde kan det også tage længere tid, før vi kan afslutte din sag.

Klik her for at læse om de gennemsnitlige liggetider og sagsbehandlingstider for de sager, vi behandler

Det er vigtigt at bemærke, at når man taler om en gennemsnitlig ligge- eller sagsbehandlingstid, er det ganske få procent af sagerne, som afsluttes efter præcis det antal uger, som gennemsnittet viser. De fleste tager enten kortere eller længere tid. Det vil din sag sandsynligvis også.

 

Til toppen af siden
Senest opdateret 18. nov 2016
Kontakt os
 
Forside
Nyheder |Om Statsforvaltningen |Job
Blanketter |FAQ |Presse |English